Vår personal

Hos oss hittar du erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

Vi är ett starkt och positivt team som trivs tillsammans och vi gör vårt bästa för att du skall må så bra som möjligt hos oss.

Receptionen Jenny & Britt

Receptionen

I receptionen svarar Jenny och Britt på dina frågor angående tidsbokningar och betalningar.

Tandläkarna Per, Jesper & Lars

Tandläkarna

Tandläkarna har det övergripande ansvaret för patienterna. Per, Jesper och Lars har mycket goda kunskaper och erfarenheter av tandvård, så som kompositfyllningar, implantatbehandling, protetisk- och estetisk tandvård i form av kronor, broar och fasader. Kliniken har ett stort nätverk och goda kontakter med specialister på de flesta områden.

Tandhygienisterna Emma, Katarina, Jenny och Renée

Tandhygienisterna

En legitimerad tandhygienist arbetar med att bevara tänder och tandkött friskt. Hos Emma, Katarina, Jenny och Renée kan du utföra undersökningar, röntgenbildstagning, registrering av karies och tandköttsinflammationer. Hos tandhygienisten tar du bort tandsten och missfärgningar, får tänderna polerade och vid behov fluorbehandlade. De är även våra experter på tandblekning.

Tandsköterskorna Gunilla, Christin, Johanna, Sofie, Marie och Annika

Tandsköterskorna

All personal hos oss har hög kompetens och lång erfarenhet inom tandvården. Vi arbetar delegerat vilket innebär att tandsköterskorna är delaktiga i patientarbetet och utför viss del av behandlingarna. Det kan vara röntgenbildstagning, comfortbehandling, viss del av lagningar, provisorier vid kron- och broterapi eller bedövning. Det är Gunilla, Christin, Johanna, Sofie, Marie och Annika som du får träffa då.